Nieuws

Workshop Mijn kind van 9

Op 4 april 2018 heeft de workshop Mijn kind van 9 plaats gevonden bij Kindercoaching Kracht. Met 5 moeders praten over deze ingrijpende leeftijdsfase die kinderen doormaken van hun 9de tot 11de levensjaar. Over veranderingen, hun veranderde zelfbewustzijn en bijbehorende emoties en gedrag. Ervaringen uitwisselen en mooie inzichten krijgen in een ontspannen en fijne sfeer. Ik kreeg mooie dingen terug van deze 5 moeders. Trots!

Wil je ook deelnemen aan deze mooie workshop? Ik geef deze workshop aan een klein groepje ouders. Na deze workshop heb je ervaringen kunnen uitwisselen, weet je meer over deze ontwikkelingsfase en begrijp je beter wat je kind doormaakt en hoe je kind zich soms kan voelen. En welke behoeften je kind voelt in deze ontwikkelingsfase!

Hou mijn website in de gaten voor de volgende datum!

 

                 

 

 

Week van Kindercoaching en Kinderyoga

In de week van 9-14 april is de week van Kindercoaching en Kinderyoga. Een mooie manier om kennis te maken met kindercoaching, kinderyoga, met mij en mijn praktijk. In die week zijn er een aantal leuke activiteiten bij Kindercoaching Kracht;

* een gratis proefles Kinderyoga voor kinderen van de basisschool op dinsdag 10 april van 15.15- 16.15

* Een wandeling voor Ouder en Kind op zaterdag 14 april van 13.30- 16.00 met natuurweetjes, kinderyoga, spelletjes en een kleine picknick. 🌿🍃 Een fijn moment samen met je kind met echte aandacht voor elkaar, plezier en verbinding. De kosten voor deze wandeling zijn €10,00 voor ouder en kind samen.